Despre noi

ARISTODENT, o clinică stomatologică situată în inima Bucureștiului, a fost fondată de dr. Maria Manuela Mărculescu, o profesionistă dedicată și pasionată de domeniul stomatologiei. Încă din primii ani de studiu, dr. Mărculescu a fost atrasă de complexitatea și importanța acestui domeniu, dedicându-se învățării și perfecționării continue.

După ani de studiu intensiv și specializare atât în România, cât și în străinătate, dr. Mărculescu a pus bazele ARISTODENT. Aici, alături de o echipă de specialiști, ea oferă o gamă completă de servicii stomatologice, combinând expertiza medicală cu o abordare umană și personalizată.

ARISTODENT nu este doar o clinică, este o comunitate. Este un loc unde pacienții sunt tratați cu respect și empatie, unde fricile sunt înțelese și alinate, unde fiecare zâmbet este prețuit. Este un loc unde, indiferent de provocările cu care te confrunți, ești întâmpinat cu înțelegere, răbdare și un zâmbet cald.

Aceasta este povestea ARISTODENT, o poveste despre pasiune, dedicare și dragoste pentru îngrijirea dentară. O poveste care continuă să fie scrisă cu fiecare zâmbet pe care îl redăm.

Excelență și inovație

La ARISTODENT, credem că excelența în îngrijirea dentară se bazează pe cunoaștere și inovație continuă. De aceea, investim constant în pregătirea și perfecționarea echipei noastre, asigurându-ne că suntem la curent cu cele mai recente tehnici și tehnologii din domeniul stomatologiei.

Fiecare membru al echipei noastre participă regulat la conferințe și cursuri de specializare, atât în România, cât și în străinătate. Acestea oferă oportunități valoroase de învățare și dezvoltare, permițându-ne să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor pe care le oferim pacienților noștri.

La ARISTODENT, nu ne mulțumim doar să urmăm cele mai bune practici din domeniu – ne străduim să le definim. Prin dedicarea noastră pentru învățare și inovație, ne asigurăm că fiecare pacient beneficiază de îngrijirea dentară de cea mai înaltă calitate, personalizată pentru nevoile sale uniceq.

Index dotări stomatologie

Din respect pentru pacienţii noştri, în clinica noastră nu se folosesc dotări stomatologice second-hand, fără certificare medicală sau de provenienţă incertă.

  • Unituri dentare: producţie Finlanda;
  • Instrumente şi piese de mână: producţie Japonia;
  • Detartraj ultrasonic: producţie Elveţia;
  • Sterilizare: producţie Germania;
  • Chirurgie: producţie Japonia;
  • Microscop digital: producţie;
  • Radiologie digitală: producţie Finlanda;
  • Scanare digitală: producţie Germania;
  • Centrifugă PRF: productie;
  • Dezinfecţia apei: producţie Belgia, Italia;
icon-dotari-stomatologice-unituri-dentare-digitale-aristodent
Unituri dentare digitale
Confort, igienă şi asigurarea calităţii
icon-dotari-stomatologice-tratarea-apei-aristodent
Tratarea apei cu U.V.
Siguranţă prin dezinfectarea apei
icon-dotari-stomatologice-instrumente-moderne-aristodent
Instrumente moderne
Confort şi eliminarea anxietăţii
icon-dotari-stomatologice-detartraj-ultrasonic-aristodent
Detartraj ultrasonic
Siguranţa datorită tehnicii moderne
icon-dotari-stomatologice-sterilizare-moderna-aristodent
Sterilizare modernă
Siguranță și igienă
icon-dotari-stomatologice-implantologie-precizie-aristodent
Implantologie de precizie
Siguranţa şi confort
icon-dotari-stomatologice-microscop-digital-aristodent
Microscop digital
Asigurarea calităţii
icon-dotari-stomatologice-centrifuga-prf-aristodent
Centrifugă PRF
Vindecare mai rapidă
Vezi mai multe